Tarifimizi Aslihan'cigimda gormustum,ama denemek bugune nasipmis.Gerçekten pratik ve nefis bir kurabiye oldu,yapmasi ve pismesi yarim saat suruyor,aniden gelen misafirler için ideal bir tarif ;)
Tarifiin orjinalinde 3 su bardagi un vardi,ben 2 su bardagi un + 1 su bardagi çekilmis findik olarak degisiklik yaptim.
- 1 poset toz kremsanti
- 1 su bardagi siviyag
- 1 su bardagi ince çekilmis findik
- 2 su bardagi un
Yapilisi:
Malzemelerimizi karistirip sekil veriyoruz,175 derece firinda 15 dk.pisiriyoruz.
Kurabiyelerimiz ilidiktan sonra uzerine pudrasekeri serpiyoruz,
hepsi bu kadar afiyet olsun...
bu kurabiyeleri denemeyeni, deneyip de begenmeyeni dovuyorlar bloglarda:)
YanıtlaSilsize de afiyet olsun, dayaktan da kurtuldunuz ooh!
Sen çok yasa emi arkadasim :))
Silçok pratikmiş,ellerinize sağlık...
YanıtlaSilevet ya ben de alıp yapmıştım çok güzel bir kurabiye
YanıtlaSilson dönemlerin meşhur kurabiyesi,nefis görünüyor ellerine sağlık..
YanıtlaSilohhh miss çayın yanında ne güzel olur
YanıtlaSilellerine sağlık
sevgiler canım
Harika ellerinize sağlık sevgiler:))
YanıtlaSilMihriban'cığım geçen hafta izindeydim. Kurabiyenişimdi gördüm. Ne iyi etmişsin fındık ekleyerek. Ellerine sağlık. Beğenmene sevindim.
YanıtlaSil