- 2 adet tavuk budu
- 1 cay bardagi sehriye
- 1 adet domates
- 1 adet sogan
- 1 dolu yemek kasigi un
- 1 kasik salca
- Kuru nane,tuz
- Siviyag
Tavuklarimizi hasliyoruz.Tenceremizde siviyag ile yemeklik dogradigimiz sogani kavuruyoruz.Ardindan rendelenmis domatesi,salcayi ve unu ilave ediyoruz.Bir iki dk kavurduktan sonra once bir bardak soguk suyu daha sonra tavuk suyumuzu ilave ediyoruz.
Sehriyemizi(ben arpa sehriye kullandim),didilmis tavuk etlerimizi, tuzunu ve nanesini ekliyoruz.Sehriyeler pisince corbamizi ocaktan aliyoruz.Afiyet Olsun...
Fatma
Biraz once baktim bloguna iki gun olmus yeni bisey yok diye canim sikildi. Diger bloglari gezip dondum kiiii supriz. Corba cikti karsima. Ellerine saglik yiyenlere afiyet olsun.
YanıtlaSilEllerine sağlık.Ben üstünde maydonozla daha çok severim.Bir de limon sıktık mı tamam.Sevgiler
YanıtlaSilellerıne sağlık canım nefis bır corba olmus.sıcacık ne guzel olur iftara.sevgiler
YanıtlaSilEllerinize saglik nefis görünüyor benimde sevdigim bir letletli corba
YanıtlaSilEllerine sağlık Fatma cım, çok güzel tam iftarlık bir çorba olmuş.Domatesli olması da ayrıca dikkatimi çekti, deniycem ben de:) sevgiler...
YanıtlaSilBazen yeni şeylere dalıp güzelim lezzetlerimizi unutuyoruz. Hatırlattığınız için teşekküerler, elinize sağlık.
YanıtlaSilCanim ellerine saglik olsun,
YanıtlaSilgerçekten nefis bir çorbaydi...
Ellerinize sağlık. Çok güzel ve leziz olmuş. Çok iştah açıcı ve şifa dolu görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
bizim evin en sevilenlerindendir
YanıtlaSiloh mis gibi dumanı üstüne ellerine sağlık
ÇOrbasız bir ramazan düşünemem elle
YanıtlaSilrine sağlık canım sevgiler.
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederimm...Hayirli iftarlar
YanıtlaSil