Hem zamandan hem enerjiden tasarruf adina fasulyemizi duduklude pisiriyoruz...
- 500gr. Taze fasulye
- 1 adet buyuk boy sogan
- 4 adet domates
- Tuz,karabiber,1 adet kup seker
- Yarim çay bardagi zeytinyag
Yapilisi:
Fasulyeleri temizleyip,dogruyoruz.
Duduklu tencereye sogani yemeklik dograyalim,uzerine 2 adet domatesin kabuklarini soyup dograyalim.
Fasulyeleride koyalim,en son kalan domatesleride fasulyelerin uzerine dograyalim.
Uzerine tuz,karabiber,seker ve zeytinyagini ilave edelim.
Duduklu tencerenin kapagini kapatalim.Ocaga alalim.
Tencerenin içindeki basinç olusup, ses vermeye baslayinca 8 dakika pisirelim.
Herkesin duduklu tenceresinin pisirme suresi farkli olabilir onu dikkate alalim lutfen...
Ocagi kapatalim,tencerenin havasi inince fasulyemizi servis yapalim...
Afiyet olsun...
ellerine saglik canim harika görünüyor! Sevgiler
YanıtlaSil