MALZEMELER:
3-4 su bardagı hindistan cevizi
1 su bardagı suttozu
3/4 su bardagı toz seker
200 ml çig krema(bir su bardagi kadar)
badem veya findik(istege bagli)
YAPILISI:
Hepsi karıstırılıp yogrulur, minik yuvarlaklar yapılıp(içlerine badem veya findik konulur) hindistan cevizi veya fıstıga bulanır. (Katılasması için buzdolabında muhafaza edin)
İstenirse küçük kagıt kalıplarda servis yapılır.
3-4 su bardagı hindistan cevizi
1 su bardagı suttozu
3/4 su bardagı toz seker
200 ml çig krema(bir su bardagi kadar)
badem veya findik(istege bagli)
YAPILISI:
Hepsi karıstırılıp yogrulur, minik yuvarlaklar yapılıp(içlerine badem veya findik konulur) hindistan cevizi veya fıstıga bulanır. (Katılasması için buzdolabında muhafaza edin)
İstenirse küçük kagıt kalıplarda servis yapılır.
ablacım mihriban ablacım bloğunuz hayırlı olsun çok güzel olmuş karşıdan nefis gözüküyorlar devamını bekleriz:)
YanıtlaSiltesekkur ederim canim benim daha cok guzel tarifler gelecek insallah bakar bakar yaparsin artik:))
YanıtlaSil