- 2 adet yufka
- 1 su bardagi sut
- 1 yumurta
- Az bir miktar siviyag
- boreklik peynir ve maydanoz
Yumurtayi bir kapta cirpiyoruz,icerisine sutu ve siviyagi ekliyoruz.Yagladigimiz tavaya yufkayi seriyoruz uzerine kasik yardimiyla hazirladigimiz sostan gezdiriyoruz.Diger yufkayi parcalara ayiriyoruz.Uzerine birkac parca daha yufka ekleyip tekrar sos gezdiriyoruz.Ic harcimizi ilave edip tekrar bir parca yufka ile kapatiyoruz.Kenarda kalan yufkalari ice dogru kapatip kalan sosu uzerine dokuyoruz.Birkac yerine catal batirdiktan sonra uzerine kapak veya tabak kapatiyoruz.Orta hararetli ateste pisiriyoruz daha sonra ters cevirip ust tarafinida pisirdikten sonra servis tabagimiza aliyoruz.Afiyet Olsun
fatma
iki gün üst üste tava böreği vardı çok seviyoruz ellerine sağlık
YanıtlaSilOcakta pişen böreğin tadı da bir başka olur. Elinize sağlık, iyi bayramlar
YanıtlaSilKainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.sevgilerimle..
YanıtlaSilSüper olmuş ,elinize sağlık.İyi bayramlar.
YanıtlaSilÇok severim, ellerinize sağlık
YanıtlaSil