24 Şubat 2010 Çarşamba

Sutlu Irmik Tatlisi...

 

 Sarmasik Eczanesi arkadasimiz Handenur bizi mim'lemisti ama, cevaplayamadik, kusurumuza bakmaz insaAllah :)

Malzemeler:
  • 1 litre sut
  • 1 su bardagi seker
  • 10 yemek kasigi irmik
  • 2 yemek kasigi hindistan cevizi
  • 1 yemek kasigi portakal sekerlemesi (yoksa  portakal kabugu rendesi)
Yapilisi:
Butun malzemelerimizi tencereye aliyoruz,koyu bir kivama gelene kadar karistirak pisiriyoruz.
Islatilmis bir borcama veya herhangi bir kaliba dokup,buzdolabinda soguttuktan sonra servis yapabiliriz.

 
Mihriban

8 yorum:

  1. Kısa bir aradan sonra tekrar buradayım canlar, sağol Mihribancığım beni süper bir manzarayla karşıladın bu nasıl bir güzellik :) Prenses gibi olmuş tatlın :)

    Tarhananın da kokuları gelmedi değil hani :)

    Ellerine kollarına sağlık, senin de Fatma bacı :)

    Kalın sağlıcakla :)

    YanıtlaSil
  2. Mihriban'cığım irmik tatlın cok guzel görunuyor.ellerıne saglık canım.sevgiler hayırlı kandıller

    YanıtlaSil
  3. Mmmm! Mihribancığııım ben bilirim bunun tadını.Portakalın kokusuda siner miss gibi, ellerine sağlık canım kardeşim....

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı kandiller aplalarım :)
    Dualarda buluşalım inşallah..

    *Mimi cevaplamasanız da olur tabiki, ben adet yerini bulsun diye gönderiverdim size :) ne kusuru yahu :)

    YanıtlaSil
  5. Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  6. aaaaaaaa yorum yapmistimm neden gozukmedi neyse tekrar tekrar ellerine saglik ye beni ye beni diyo talii kandilin mubarek olsun nice kandillere insAllah hepberaber...

    YanıtlaSil
  7. Mihriban ellerine sağlık. Enfes görünüm. Tadına bakamadık bilmiyoruz =)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Mihriban,
    ne güzel bir görüntü bu böyle!eline sağlık,sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorum ve onerileriniz bizim için çok degerli,çok tesekkurler :)