Malzemeler:
- Yaklasik 200 gr borulce ben konserve kullandim
- B ir dis sarmisak
- Limon suyu,zeytinyagi ve tuz
Borulcelerimizi yikayip ikiye kesiyoruz(istege bagli) Limon suyu,tuz,zeytinyagi ve sarmisakla sos hazirlayip uzerine dokuyoruz.Iyice karistirdiktan sonra servis tabagimiza aliyoruz .Afiyet Olsun
FATMA
canım ellerine sağlık...
YanıtlaSilSevgili Fatma,ödül için çok teşekkür ederim,çok incesiniz.
YanıtlaSilSalataya gelince çok severim,börülce aşığıyım desem yeridir :) mümkün olsa da tazesini bulup yesek,ellerinize sağlık,sevgilerimle...
Bayilirim börülceye... Ellerine saglik canim... Sevgilerimle,
YanıtlaSilannemler bursa da oturduğu için oraya gidince sık sık yapılır. malatyada börülceyi bulmak biraz zordur. malatya lılar pek bilmezler. ama bana annemi hatırlttınız burnumun direği sızladı elleriniz dert görmesin aeo
YanıtlaSilHanımlar ikinize de hayırlı uğurlu olsun. Salatanız da çok hoş duruyor. Ben de börülceyi çok severim ama ne yazık ki sık bulup da yiyemiyorum.
YanıtlaSilMerhaba canım,
YanıtlaSilÇok sevdiğim bir salata, börülce salatası.Sunum da çok hoş olmuş, ellerine sağlık arkadaşım...Taze fasulyeden de aynı yöntemle yapıldığını ve adına "sıyırma" denildiğini biliyor muydun?Sevgilerimle..
Canım arkadaşlarım kaç gündür uğrayamadım.Bu ödülü ben nasılsa farketmemişim,Jibek hatırlattı.ne olur hakkınızı helal edin,Allah razı olsun gönlü güzellerim.
YanıtlaSilBu arada börülce salatasını çok severim ama yıllardır bulupta yiyemeim.Sizlere afiyet olsun,elleriniz dert görmesin canlarım...
http://cahidejibek.wordpress.com/