22 Mart 2010 Pazartesi

Borulce Salatasi ve Odul....

Sevgili arkasdasimiz Kemalpasa Tatlisi Mine hanimin bize layik gorup yolladigi uretici bloger odulunu buyuk bir zevkle kabul ediyor vee degerli arkadaslarimiz Hayat Cemresi'ne,Cahide ve Jibek'e,veee Sarmasik Eczanesi Handenur' a gonderiyoruzz...
Malzemeler:
  • Yaklasik 200 gr borulce ben konserve kullandim
  • B ir dis sarmisak
  • Limon suyu,zeytinyagi ve tuz
Yapilisi:
Borulcelerimizi yikayip ikiye kesiyoruz(istege bagli) Limon suyu,tuz,zeytinyagi ve sarmisakla sos hazirlayip uzerine dokuyoruz.Iyice karistirdiktan sonra servis tabagimiza aliyoruz .Afiyet Olsun
FATMA

7 yorum:

  1. Sevgili Fatma,ödül için çok teşekkür ederim,çok incesiniz.
    Salataya gelince çok severim,börülce aşığıyım desem yeridir :) mümkün olsa da tazesini bulup yesek,ellerinize sağlık,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Bayilirim börülceye... Ellerine saglik canim... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  3. annemler bursa da oturduğu için oraya gidince sık sık yapılır. malatyada börülceyi bulmak biraz zordur. malatya lılar pek bilmezler. ama bana annemi hatırlttınız burnumun direği sızladı elleriniz dert görmesin aeo

    YanıtlaSil
  4. Hanımlar ikinize de hayırlı uğurlu olsun. Salatanız da çok hoş duruyor. Ben de börülceyi çok severim ama ne yazık ki sık bulup da yiyemiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba canım,

    Çok sevdiğim bir salata, börülce salatası.Sunum da çok hoş olmuş, ellerine sağlık arkadaşım...Taze fasulyeden de aynı yöntemle yapıldığını ve adına "sıyırma" denildiğini biliyor muydun?Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. Canım arkadaşlarım kaç gündür uğrayamadım.Bu ödülü ben nasılsa farketmemişim,Jibek hatırlattı.ne olur hakkınızı helal edin,Allah razı olsun gönlü güzellerim.
    Bu arada börülce salatasını çok severim ama yıllardır bulupta yiyemeim.Sizlere afiyet olsun,elleriniz dert görmesin canlarım...
    http://cahidejibek.wordpress.com/

    YanıtlaSil

Yorum ve onerileriniz bizim için çok degerli,çok tesekkurler :)