Malzemeler:
- 250gr makarna(yarim paket)
- Yaklasik 200gr ispanak
- 1 paket krema(200gr)
- Bir dis sarmisak
- Yaklasik bir kase rendelenmis kasar peyniri
- siviyag ve tuz
Oncelikle makarnamizi hasliyoruz.Sarmisagimizi dograyip siviyagda soteliyoruz,iyice yikayip ince ince dogradigimiz ispanagimizi ilave edip sotelemeye devam ediyoruz.Daha sonra kremamizi ve tuzunu ilave edip 3,4 dk kisik ateste pisirmeye devam ediyoruz.Kremali ispanakli harcimizin icine hasladigimiz makarnayi ve rendelenmis kasar peynirimizi ilave edip iyice karistirdiktan sonra servis tabagimiza aliyoruz...Afiyet olsun
(fatma)
hmmm
YanıtlaSilsenin o meshur makarnan ;)
ellerine saglik canim...
mmm makarna ve ıspanak, hiç denemedim ama şimdi hayal edince...süper bir ikili olur! hele işin içine krema girince :)
YanıtlaSilama krema seçiminde dikkatli olmak gerekiyor tabii..nelerin içine neler katıştırılabileceğini bazen kestiremiyoruz maalesef, herşey o kadar sunileşti ki...
ellerinize sağlık Fatma hanım, sevgilerle....:)
Ispanaklı makarnaya bayılırım.Üzerine peynir serpince de harika oluyor.Ellerine sağlık Fatma...
YanıtlaSilTesekkur edrim Cahide abla,Handenur...Cok haklisiniz artik nelerin icinde nelerin oldugunu duyuyoruz inanilmaz!Elimizden geldigi kadariyla dikkat etmeye calisiyoruz ama bilmedigimiz o kadar cok sey varki malesef:(... sevgiyle kalin
YanıtlaSilellerinize sağlık çocuklarımız makarnanın bu haline sevinecekler
YanıtlaSilgörüşmek üzere
hiç ıspanaklı denemedim canım ama yarın pazardan alıp denemeyi düşünüyorum İnşallah.
YanıtlaSilsevgiler :D
mihriban, sağolsun arkadaşlarımızın hepsi çok yakın davranıp ilgi gösterdiler ve bir sürü de soru soruldu, onları listeledim sırayla ele almaya çalışacağım ama şu sıralar sınavlarım kafamı çok meşgul ediyor yeni detaylı yazılar biraz zaman sonra ekleyebileceğim, o zamana kadar size www.gidaraporu.com sitesini öneririm E kodları listesini güzel bir şekilde sınıflandırmış benim çok güvendiğim ve takip ettiğim bir site, ben konuyu ekleyene kadar size çok yardımcı olacaktır.
YanıtlaSilÇok besleyici bir tarif ellerinize sağlık ..ilk bakışta fesleğen sanmıştım..
YanıtlaSilKrema da girince işin içine leziz olmuştur..
İşte bu benim ABLAM:))
YanıtlaSil